News

Megérkezett az új Pioneer DDJ-FLX6

 
Keressetek bizalommal a kedvezményekért.
Bruttó fogyasztói ár: 223 900 Ft,
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
06703384087
ddj flx 6 2jpgFeszegesd a határokat! Érd el a közönséget az új Pioneer DDJ-FLX6 kontrollerrel! Számos új funkciójával ez a 4 csatornás eszköz lehetővé teszi számodra hogy könnyedén elbűvöld a közönséget, teljesen különböző műfajokat keverj, és profi scratch effektekkel fűszerezd az előadásod!
Teljesen új Merge FX
Adj drámát a szettjeidhez, keverj különböző stílusokat. Nem számít milyen BPM vagy hangnemben van a következő track, izgalmas átmenetet hozhatsz létre bármikor. Egyszerűen nyomd le a gombot és forgasd olyan sebességgel, ahogy az átmenetet akarod.
Jog Cutter: Profi scratch effektek
Csak kapcsold be a jog cutter funkciót, és a jogtárcsa forgatásával profi scratch effektek hozhatók létre. 10 különböző pattern áll rendelkezésre.
Teljes méretű jogtárcsák track pozíció kijelzéssel
A pitch bend és a scratch teljesen természetesnek érződik a nagyméretű tárcsának köszönhetően, amelyek mérete megegyezik a CDJ-3000 tárcsájának méretével.
Sample scratch: legyél kreatív kedvenc hangjaiddal
A Sample Scratch egy teljesen új pad mód a rekordboxban, amely által a samplerbe betöltött hangokat rögtön a deckre is rá tudod tenni, így azonnal tudod scratch-elni például.
Plug and Play kompatibilitás Rekordbox és Serato DJ Pro szoftverekkel
A beépített hangkártya és a Rekordbox Performance mód támogatása plusz a Serato DJ ro által csak be kell dugni az USB kábelt és ennyi. Indulhat a buli. Nem kell semmilyen szoftver előfizetést venned.
Új esztétikus design
A felület és a gombok hasonlók a CDJ+DJM setup-hoz, ezért nagyon intuitívan használható a készülék. Emellett ez az új kontroller egy új kinézetet is hozott magával, a minőségi sötétszürke matt felület és az újratervezett jogtárcsa egy következő szintet lép.

Contacts

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3506  

06 (1) 253 0677 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hírlevél feliratkozás


Menu

Egy webhely megfelelő működéséhez néha sütiknek – vagy az angol eredeti alapján cookie-k – nevezett adatfájlokat kell elhelyeznünk a felhasználó számítógépén, ahogy azt más nagy webhelyek és internetszolgáltatók is teszik.