Hírek

Művészet masterfokon: DJM-250MK2

Rekordbox dvs-képes, kétcsatornás keverő a legújabb funkciókkal és beépített hangkártyával.

2017 március: A kétcsatornás keverőcsaládunk továbbfejlesztéseként született meg a DJM-250MK2. A DJM széria belépő szintet képviselő, új keverője olyan professzionális tulajdonságokkal van felvértezve, mint a Magvel keresztfader és a DJM-900NXS2 modellből örökölt Sound Color FX szűrő. Saját beépített hangkártya biztosítja a DJM-250MK2 által nyújtott minőségi audiót, emellett bármilyen szetthez hozzákapcsolható, miközben letisztult kezelőfelülete lehetővé teszi az ösztönös scratchelést és keverést.
A DJM-250MK2 áttekinthető pultjának alsó részén lehet próbálgatni a komplikált scratchelési technikákat. A zászlóshajónak minősülő DJM-900NXS2 modellből ismert Magvel keresztfader pontossága és magabiztossága kiegészül a mintegy 10 millió működtetésre elegendő élettartammal. Gördülékeny csatornafaderek teszik lehetővé a tökéletes előadást a DJM-250MK2 jóvoltából.
Az új keverő felső részén elhelyezett 3-sávos izolátor a szolgáltatások körét gazdagítja, amely a kiválasztott frekvencia-tartomány teljes kizárására is alkalmas. A csatornánkénti szűrők működtetése – a DJM-900NXS2 keverő Sound Color FX funkciójához hasonlóan – dedikált gombokkal történik, és különálló paramétergombbal adható meg a textúra.
Meleg, kiváló minőségű hang a végeredmény, mind az analóg, mind a digitális forrásokról – a DJM-250MK2 zajmodulációs technológiájának köszönhetően. A beépített hangkártya lehetővé teszi a PC/Mac számítógép csatlakoztatását egyetlen USB kábelen keresztül, valamint a csomag tartozékaként mellékelt rekordbox dj használatát a számítógépen tárolt zenefájlok keveréséhez Pioneer DJ multilejátszókkal. Ha digitális fájlokkal akarsz DJ-zni, de ragaszkodsz a bakelit hanghoz, akkor használd a rekordbox dj és a rekordbox dvs plus pack alkalmazást (amely szintén a csomag tartozéka) a számítógépen tárolt trackek lemezjátszóval vagy control vinyl alkalmazással történő lejátszásához (a control vinyl külön megvásárolható). A szoftver-licenszek értéke 248 euró. Az alábbiakban részletezésre kerül a használatuk.

 

Webshop ár:
115,900.- Ft 

 

Megrendelem

A DJM-250MK2 alapvető funkciói

 1. Magvel keresztfader, könnyed csatornafaderek és 3-sávos izolátorok
  Önfeledt és ösztönös keverést, illetve scratchelést kínál a DJM-250MK2. A Magvel keresztfader –a DJM-900NXS2 keverő örökségeként – pontos és gördülékeny használatot biztosít, és akár 10milliót is meghaladó működtetésű élettartammal rendelkezik. Gyerekjáték a precíz és gördülékenymix a csatornafadereknek köszönhetően, miközben a 3-sávos izolátorok gondoskodnak apontosságról a felső, középső és az alsó tartományokban. Használható az egyes frekvenciasávokteljes kizárására is a gomb balra és jobbra forgatásával.
 2. Csúcsminőségű szűrő nüansznyi szabályozással
  Kreatív keverést kínál a DJM-900NXS2 modelltől kölcsönzött Sound Color FX funckió. A szűrőbevetéséhez egyszerűen csak el kell forgatni a csatornához rendelt gombot, majd egyedi textúrákhozhatók létre a paramétergombbal a rezonancia beállításához és az előadás feszességénekmegadásához.
 3. Beépített hangkártya = egyszerű felvételkészítés
  Csatlakoztasd a DJM-250MK2 keverőt PC/Mac géphez USB kábellel. Az USB csatolás támogatjaa hangkimenetet és -bemenetet, ennek megfelelően a mix rögzítésére is lehetőség nyílik aszámítógép merevlemezére.
 4. Tartozék licenszkulcs a rekordbox dj és a rekordbox dvs szoftverhez
  A DJM-250MK2 keverőhöz mellékelt ingyenes licenszkulcs a professzionális dj alkalmazásokhoz,nevezetesen a rekordbox dj (legalább a 4.3.0 verziószámú rekordbox szükséges, 2017 március 1-jétől elérhető), valamint a rekordbox dvs számára, együttesen 248 euró értékben. Használd együttőket a PC/Mac számítógépen tárolt digitális anyagok lejátszásához, multilejátszóval vagylemezjátszóval és a control vinyl alkalmazással (külön megvásárolható).
  A rekordbox dj és a rekordbox dvs használata:
  Vásárold meg a RB-VS1-K Control Vinyl szoftvert a Pioneer DJ hivatalos kereskedőjétől, vagy szerezd be közvetlenül a weboldalunkról (korlátozott számú ország). Látogasd meg a rekordbox.com oldalt a legújabb verziójú rekordbox ingyenes letöltéséhez, és add meg a rekordbox dj és rekordbox dvs licenszkulcsait.
 5. Kiváló hangminőség
  Hallgasd élethűen a trackek minőségi hangját digitális vagy analóg forrásról a keverőzajmodulációs technológiájának kihasználásával.
 6. Egyéb szolgáltatások
 • XLR csatlakzó – kiváló hangminőséget biztosító kimenet
 • Két fejhallgató-kimenet – ¼"-es sztereó jack és 3.5 mm-es mini jack
 • Jelföldelő terminál –egyszerűen és biztonságosan elvégezhető az analóg lemezjátszóktestelése
 • Független Mic szekció – használd egyszerre a mikrofont és az Aux bemenetet

Specifikációk:

Channels Audio 2 channels, MIC 1 channel, AUX 1 channel
Input / Output terminals Inputs LINE × 3(RCA), PHONO × 2(RCA), MIC × 1(1/4" TS × 1)
Outputs MASTER OUT x 2 (XLR x 1, RCA x 1), HEADPHONE MONITOR OUT x 2 (1/4” STEREO PHONE JACK, 3.5 mm STEREO MINI JACK)
Others USB (B) x 1
Sampling rate 48 kHz
D/A Converter 24-bit
A/D Converter 24-bit
Frequency response 20 Hz to 20 kHz (LINE)
Total harmonic distortion 0.005 % (LINE-MASTER1)
S/N ratio 94 dB(LINE)
Power supply AC 100 V to 240 V, 50 Hz/60 Hz
Power consumption DC12V 0.6A
Maximum dimensions (WxDxH) 230mm x 319.5mm x 107.9mm (9.1 in. × 12.6 in. × 4.2 in.)
Weight 3.0 kg / 6.6 lbs.
Accessories Power cord, AC adaptor, USB cable, Operating Instructions (Quick Start Guide), License key card (rekordbox dj, rekordbox dvs)

 

Pioneer DJ DDJ-SB3

on 2018 április 17,
Elgondolkodtató kis készülék! Nem tudom Európában mennyire fogy,de a tengerentúlon tuti!Pioneer DJ DDJ-SB3 Mi nem találjunk a helyét kis hazánkban! Kinek mi a véleménye?

CDJ-2000NXS2 firmware frissítés

on 2018 március 28,
Kedves barátaink és partnereink! A Pioneer DJ újabb frissítést adott ki a CDJ-2000NXS2-re!

DDJ-1000: SOFTWARE & FIRMWARE UPDATE

on 2018 március 20,
Pioneer tulajdonos Barátaink! Ne feledjetek vezérlőt frissíteni, mert javítottak bug-ot benne.

XDJ-RX2

on 2018 február 23,
Még mindig tart az RX2 őrület. Bár nehezen beszerezhető csoda, nálunk most is van készleten. Aki március 1-jéig jelentkezik érte, 12% kedvezményt kap rá! Így pontosan 67 188 Forintot engedünk el Neked (listaár 559 900Ft). Na ki lesz a leggyorsabb?

RB-DMX1 új Recordbox controller

on 2018 január 22,
A Pioneer ismét meglepett minket egy újdonsággall. Az RB-DMX1 egy új Recordbox controller amivel összehangolhatod a zenéidet a fény effektusokkal.

Új Pioneer DJ kontroller érkezett

on 2018 január 16,
Új Pioneer DJ kontroller érkezett. A szokásos kiváló minőség természetesen egy pár újdonsággal. CDJ méretű jogtárcsák scratch őrülteknek amiben mostantól kijelzőt is találsz.

Megérkeztek!

on 2017 december 30,
Ránk számíthattok két ünnep között is. Mi több, épp az imént érkezett friss RX2 szállítmány hozzánk! Várják az új boldog tulajdonosukat. Velünk lesztek jövőre is?

Elérhetőség

1173 Budapest, Összekötő u 1 Mesterek háza 3  

06 (1) 253 0676  

06 (70) 938 3505  

06 (1) 253 0677 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Legfrissebb hírek

Hírlevél feliratkozás


Menü